Facetten

Åbningstider

Ingen tilgængelige

Få lavet smykker med gravering hos FACETTEN

Hvidovre C’s helt egen guldsmed FACETTEN ønsker altid at være din foretrukne butik, når det kommer til ure, smykker og smykker med gravering. Derfor stræber vi altid efter at have så stort et udvalg af forskellige brands som muligt, så du kan finde det, der specifikt passer til dig. Vores kyndige personale har stor erfaring med at finde de smykker, der passer til lige præcis dig og din stil, og er særdeles dygtige til at lave smykker med gravering. 

FACETTEN tilbyder også piercing af ører, og vi har et stort udvalg af piercing smykker. Vores personale er dygtige piercere og kan imødekomme dine ønsker, uanset hvad de måtte være. Skab dit eget piercing look med vores mange forskellige øreringe og find det, der passer bedst til din stil. Vi hjælper også gerne med at inspirere dig med de seneste trends inden for smykker. 

FACETTEN tilbyder mange kendte brands i Hvidovre C

Hos FACETTEN har vi et stort udvalg af kendte brands. Du kan blandt andet købe smukke smykker fra mærker såsom Julie Sandlau, SEIKO og Festina. Kom ned i butikken i Hvidovre C hvis du ønsker at se det fulde sortiment. Vi foretager naturligvis også vores smykker med gravering, som kan være den perfekte personlige gave til en, du holder af. 

FACETTENs værksted og andre reparationer

For at dine smykker og ure lever længst muligt tilbyder FACETTEN en række muligheder for reparationer af dine yndlings genstande. Vi tilbyder reparationer såsom batteriskift, afkortning af lænke og remskifte i butikken. Hvis der skal laves reparationer derudover, så kan FACETTENs tilknyttede urmager også hjælpe. Det tager normalt op til 10 dage at få uret repareret hos ham, da han også vil sikre sig, at uret går rigtigt nogle dage efter reparationen.

Derudover tilbyder FACETTEN smykkereparationer fra dag til dag, hvis skaden er mindre. For større projekter sendes smykket til vores tilknyttede guldsmed, der hver uge afhenter og -leverer smykker fra reparation. Det samme gælder smykker med gravering. Nogle smykker med gravering kan foretages med det samme, og andre mere komplicerede projekter tager længere tid. 

Smykker med gravering hos FACETTEN

Ud over et stort udvalg af smykker og ure samt mange muligheder for reparationer, så er folk utrolig glade for vores tilbud om at foretage smykker med gravering. Hos FACETTEN tilbyder vi smykker med gravering inden for alt lige fra ure, skrin, dåbsgaver, gamle smykker, vielsesringe og meget mere. Med forskellige graveringstyper er der stor frihed for, hvordan dine smykker med gravering kan komme til at se ud. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Når du er på shoppetur i Hvidovre C bør du downloade vores app, hvor du kan optjene point, hver gang du besøger centret. Til sidst kan du indløse dine point til gratis præmier. De første 10 point får du allerede, når du opretter en bruger i app’en.