Meddo

Åbningstider

Ingen tilgængelige

MEDDO i Hvidovre C

Et solcenter i Hvidovre C med brunhedsgaranti

Når man endelig beslutter sig for at blive brun, så er der ingen grund til at gå skuffet hjem fra et solcenter, der ikke har ordentlige faciliteter. Hos Meddo Solcenter i Hvidovre har vi gjort det til vores fornemmeste opgave at sørge for din brunhed. De kan altså altid føle dig sikker på, at du får den bedste mulige oplevelse hos os, samt en lækker solbrun farve.

COBRA-rør, der udskiftes efter blot 250 timer!

Hos Meddo tager vi ikke chancer med din oplevelse hos os - derfor bruger vi kun det bedste af det bedste. COBRA-solarierør er nogle af de bedste på markedet, og giver en naturlig brun hud, der ser naturlig ud. Disse rør holder egentlig til 500 timers anvendelse, men her hos Meddo vil vi hellere være på den sikre side: derfor skifter vi allerede rørene ud efter 250 timer. De vil altså altid være næsten helt nye, når du ligger dig ind i vores skønne solarier.

Hygiejne er i højsædet hos Meddo i Hvidovre C

Man kan nemt komme til at betvivle et solcenters hygiejne, når man skal til at lægge sig ind i et solarium. Hos Meddo kan du altid være sikker på, at du får er rent solarium. Vi har nemlig sørget for, at de solarier vi har bliver yderst grundigt rengjort hver dag. Derudover så har vi i alle vores rum en forstøver med “SunCleaner,” der er det mest effektive rengøringsmiddel til solsenge. Det kan opløse alle hudceller og andet skidt fra dit og andres brug af solsengen.