Matas

Åbningstider

Ingen tilgængelige

MATAS i Hvidovre C

Med 70 år bag sig ved MATAS efterhånden en del om både plejeprodukter, makeup og rengøringsartikler. Med er fokus på, at MATAS skal være din foretrukne butik, at handle makeup og meget mere, har MATAS gennem sine mange år udviklet et stort udvalg af produkter, der både kan udgøre en essentiel del af dagligdagen og tilbehøret til en festlig begivenhed - for med et udvalg af alt fra lækre parfumer til allergivenlige cremer og meget mere, så kan du med sikkerhed finde noget, der passer dine behov.

Make-up, plejeprodukter fra kendte mærker i stort udvalg i Hvidovre C

Hvis du mangler makeup, hud- eller kropsplejeprodukter eller noget helt tredje, så kom forbi MATAS. Vores personale er altid klar til at hjælpe dig, og med en påkrævet uddannelse for at arbejde hos os har du en stor viden om alle vores produkter, så du kan finde netop det du har brug for. Blandt vores store sortiment er der både varer fra kendte mærker som Kiehl’s, HERMÉS og Dolce & Gabbana, og vores egne mærker til en overkommelig pris såsom MATAS Striber, MATAS Natur og MATAS Medicare.

Bolig fra MATAS

Hos MATAS har vi ikke kun produkter, der bruges til pleje og pyntning - vi har også en række ting, der skal gøre din dagligdag og personlige hygiejne nemmere. Vi har, blandt andet, spejler, der er designet specifikt til at gøre det nemmere, at lægge din nye makeup på, barbermaskiner og trimmere, så du kan få din hårvækst til at være præcis som du vil have den, og andre ting til hår såsom krølle- og glattejern.

Naturmedicin hos MATAS midt i Hvidovre C

Her hos MATAS kan du også få adskillige typer naturmedicin - og det hele er samlet ét sted, så du nemt kan skaffe det hele uden at skulle trave byen tynd. Så uanset om du skal bruge pebermynteolie til din forkølelse eller dine muskelsmerter, de kosttilskud, der passer til netop din krop eller noget helt tredje, så kan du få det hos MATAS. Vores kyndige personale kan også hjælpe dig med at finde det du har brug for!