Thiele

Åbningstider

Ingen tilgængelige

Thiele i Hvidovre C

Thiele har et stort fokus på, at du altid kan få præcis de briller, som du gerne vil have. Derfor har vi altid et stort udvalg af solbriller og korrektionsbriller, der er udvalgt fra store, kendte modehuse såsom Ray-Ban, Gucci og Armani - men vi har også et udvalg fra mindre kendte, danske brands såsom Fleye og J. C. Filtenborg. Derfor kan du altid finde nogle unikke briller, der med sikkerhed passer til dig.

Få hjælp til at finde dine briller

Hos Thiele vil vi gerne sørge for, at du altid får den bedst mulige oplevelse. Derfor er vores medarbejdere altid helt med på både moden og det rent tekniske indenfor briller, så du med garanti får den hjælp som du har behov for med at udvælge dine nye briller. Fordi vi er passionerede omkring briller, så er vores medarbejdere også yderst hjælpsomme og serviceniveauet vil altid være helt i top.

Få et synstjek eller synsprøve

Skal du have afklaret præcis hvilken styrke du skal bruge, så kan du her hos Thiele bestille en synsprøve. Den tager omkring 20 minutter, og du får hurtigt svar angående hvilken styrke, der vil rette mest muligt op på dit syn. Det er nemt, og vores medarbejdere vil altid sørge for, at det bliver så komfortabel en oplevelse for dig som overhovedet muligt. Er du ikke sikker på, om du overhovedet skal have en synsprøve, så kan du altid bare gå ind hos Thiele og få lavet et gratis synstjek. Det er gratis, nemt og hurtigt, og så behøver du ikke bekymre dig om dit syn mere.

Lavpris hos Thiele

Alle skal have råd til et godt syn. Det skal ikke være noget for de få! Derfor har vi hos Thiele altid nogle forskellige løsninger, der skal gøre det nemmere og billigere for dig at få dine drømmebriller. Med vores lavprisordning kan du altid få et par briller med glas til laveste mulige pris. Og hvis du gerne vil strække betalingen ud over noget tid, så har vi også en brillefinansieringsordning, der lader dig betale dine briller over 12 eller 24 måneder.