Jane Hjort

Åbningstider

Ingen tilgængelige

Diætist i Hvidovre C

Jane Hjort er en diætist, der har haft stor succes med at få hendes kunder til at smide de ekstra kilo. Med 10 års erfaring som forskningsdiætist på Hvidovre Hospital er Jane Hjort ganske vant i sit fag, og ved meget om hvad der virker og ikke virker. Med sin egen kostplan har det lykkedes Jane at hjælpe folk til at smide 8-12% af deres kropsvægt på 12 uger. Hvis du kunne tænke dig hjælp med at tabe dig, så er Jane Hjort den idéelle person at kontakte.

Nem kostplan uden vejning af mad og kalorier

Mange kostplaner bliver besværlige - man skal veje alt hvad man spiser, føre journal og regne kalorier. Dette kan være ganske demotiverende. Jane Hjort tilbyder sit eget kostprogram, der skal gøre det så let som muligt for dig at tabe dig. Med dette program skal du nemlig ikke skrive eller regne - du skal blot følge nogle principper, der følger med planen. For at gøre det endnu nemmere og billigere, så er alt hvad man skal bruge til at tabe sig tilgængeligt i dit lokale supermarked. Du skal altså ikke på jagt efter dyre helseting.

Forskellige vægttabsforløb

Jane Hjort tilbyder nogle forskellige vægttabsforløb, så der altid er noget der passer til din/jeres situation. Der er den individuelle vægttabsplan, der er baseret på Jane Hjorts egen kostplan, der har været meget succesfuld. Derudover tilbydes der også sundhedsforløb til virksomheder, der ønsker at hjælpe deres ansatte med at tabe sig og blive sundere - det fører til færre arbejdsskader, færre depressioner og færre sygedage. Sidst men ikke mindst, så tilbyder Jane Hjort også “Cambridge-vægtplanen,” der er baseret på smoothies, supper og grød - denne hjælper dig med at tabe de sidste kilo, så du når din drømmevægt.