Normal

Åbningstider

Ingen tilgængelige

NORMAL i Hvidovre C

Der er mange varer, der skal bruges i dagligdagen, og når der skal købes stort ind, så kan det hurtigt blive dyrt, når man både skal have shampoo, deodorant og andre hygiejneprodukter eller måske noget til den søde tand, hvis det er dét du er ude efter. Hos NORMAL kan du finde alle de ting du skal bruge for at få din daglige rutine til at køre rundt - og det hele er til en pris, der er ganske overkommelig.

NORMAL har et stort udvalg

For at gøre det nemmere for dig at finde netop det du leder efter, så vil NORMAL altid have så stort et udvalg som muligt. Der er et sortiment på over 2.000 produkter, så du kan med sikkerhed finde noget, der passer dig og din hverdag. Derudover så kan du blandt det store sortiment finde mange varer, der ellers normalt kun er at finde i udlandet, så du kan altid komme herfra med et nyt produkt, der virker spændende, eller den chokolade du fik smag for på ferien sydpå.

Dagligdagsvarer til en god pris

Det behøver ikke være dyrt at få dagligdagen til at køre rundt. NORMAL bestræber sig altid på, at gøre det så billigt som muligt for dig at handle ind til din rutine - så derfor importeres varerne altid fra de billigste udbydere. NORMAL importerer fra alle steder i EU, så vi kan altid skaffe dig varerne til en pris, der er væsentligt lavere end andre butikker. Derudover så kan vi også undgå, at betale de dyre mellemled, så prisen holdes endnu mere i bund. Så hvis du vil have et stort udvalg af det, man altid står og mangler derhjemme til en pris, der er til at overskue, så tag et kig i NORMAL - der kan du sikkert finde noget du mangler!