NETTO

Åbningstider

Mandag
07:00 - 22:00
Tirsdag
07:00 - 22:00
Onsdag
07:00 - 22:00
Torsdag
07:00 - 22:00
Fredag
07:00 - 22:00
Lørdag
07:00 - 22:00
Søndag
07:00 - 22:00

Hvem siger, at høj kvalitet og lav pris er modsætninger?
I Netto arbejder de hver eneste dag for at give dig de bedste mulige varer til den lavest mulige pris. Netto har mere end 1800 faste varer i butikkerne – både de kendte mærker fra store leverandører og et voksende udvalg af egne mærker af høj kvalitet til prisen.

Høj kvalitet til lave priser i Netto

Lave priser handler ikke kun om at spare penge. For bag de lave priser ligger et mål om at gøre kvalitet tilgængelig for alle. Det gør Netto blandt andet gennem et stort fokus på økologi og sundhed, et stort udvalg af fersk kød, frisk frugt og grønt leveret 7 dage om ugen – og ikke mindst gennem deres samarbejde med Løgismose.

Se ugens tilbud i Nettos tilbudsavis

Er du en tilbudsjæger på jagt efter ugens bedste tilbud? Så skal du holde øje med Nettos tilbudsavis, der hver uge har masser af gode tilbud til dig. Avisen er spækket med alt fra økologiske frugter og grøntsager, lækkert og magert kød, alt godt til madpakken og lidt til den søde tand. Hvis du nu ikke har fået læst tilbudsavisen, inden du kommer ned i butikken, så lover de, at du stadig får billige priser på dine dagligvarer.

Åbningstider Netto i Hvidovre C

Netto i Hvidovre C har åbent fra tidlig morgen til sen aften, så du altid kan nå at gøre dine indkøb. Butikken åbner kl. 7 om morgenen, så du kan nå at handle, inden du skal på arbejde eller hente morgenbrød til dine kolleger, og så er der åbent helt til kl. 22, så du selv kan bestemme om, du skal handle på vej hjem fra arbejde, eller du vil vente til efter aftensmaden. Uanset hvornår du kigger forbi er du altid velkommen i den store Netto i Hvidovre C.