Butikker

Velkommen i Hvidovre C. Her finder du udvalgte butikker indenfor mode, fitness, smykker, personlig pleje, interiør og dagligvarer – alt hvad du har brug for i hverdagen. Hvidovre C ligger tæt på Hvidovre Station og med 450 gratis parkeringspladser.  På denne side finder du listen over vores butikkerDagligvarer & Café


Mode


Hjem & Fritid


Personlig pleje


Butikker i Hvidovre C

 

I Hvidovre C shoppingcenter har vi et bredt udvalg af butikker. Vores mål er at kunne tilbyde alle butikker, du har brug for i hverdagen samlet under et tag, så du kan klare dagligdagens indkøb og samtidig følge med i modens trends og tendenser. Hvidovre C shoppingcenter er placeret lige ved Hvidovre station og har 450 gratis parkeringspladser, så det er nemt at komme hertil uanset, om du kommer i bil eller med offentlig transport.

Hvidovre centerets butikker

I Hvidovre C har vi butikker for enhver smag. Med andre ord finder du butikker til hele familien. Du kan klare dagligdagens indkøb i både Rema 1000 samt en af Danmarks største Netto-butikker. Her finder du alt til hverdagen - og til gode priser. I shoppingcenteret finder du også Hvidovre apotek samt Normal og Matas, der har det meste inden for personlig pleje. Når du er færdig med at shoppe, kan du tage et velfortjent hvil og få en lækker kop kaffe på en af vores cafeer.

Besøg Hvidovre C’s butikker

Kom forbi Hvidovre C og oplev butikslivet på egen hånd. Formålet med Hvidovre C er at skabe et lokalt shopping center, der samler lokale borgere i Hvidovre. Det skal være nemt og give mulighed for at klare alle indkøb på samme sted, og det afspejler udvalget af butikker. Herudover er Hvidovre C et hyggeligt center, hvor du forhåbentligt har lyst til at komme igen. Vi ses i Hvidovre centerets butikker.