AudioNova

Åbningstider

Ingen tilgængelige

Hørecenter i Hvidovre C

Audio Nova er Danmarks største kæde af private hørecentre. Med 115 centre landet over, så har vi en meget stor kundebase - og dermed også en meget stor erfaring. Audio Nova er af den grund det perfekte valg til dig, der gerne vil have enten tjekket op på din hørelse eller have hjælp til at finde det perfekte høreapparat til dig og din hverdag - Vi er nemlig alle forskellige, så det store udvalg af høreapparater sørger for, at der med sikkerhed er ét der passer dig!

Let tilgængelig butik for både kørestols- og rollatorbrugere

Nogle af vores kunder er dårligt gående, så idéen om et hørecenter på 1. sal kan virke lidt afskrækkende. Dog er der adgang med elevator, og massere af plads - så det er ganske nemt tilgængeligt uanset hvor sikker man er på benene.

Høreprøver hos dygtigt personale

Hvis du har en mistanke om, at du er ved at opbygge et høretab, så er det vigtigt at få det undersøgt så hurtigt som muligt - Jo tidligere høretabet bliver opdaget, jo mere kan det potentielt afhjælpes i fremtiden. Hos os tilbyder vi gratis undersøgelser hos audiologer, som kan konstatere om din hørelse er forværret. Når prøven er lavet, så kan vores audiologer også fortælle dig om de muligheder, der er for udbedring af din unikke situation - her kan der, blandt andet, rådgives om hvilke høreapparater, der kan anbefales til dig. Hvis dit høretab får følgeskab af smerter, så skal du kontakte en øre-næse-halslæge.

Høreapparater og høreværn hos Audio Nova

Hos Audio Nova har et stort udvalg af ting, der både kan forbedre og beskytte din hørelse. Vores store udvalg af høreapparater passer med garanti dig - uanset om du har et mildt høretab eller et stærkt et. Ingen situationer er ens, så vores store udvalg garanterer, at du finder noget du kan bruge. Derudover tilbyder vi også høreværn der passer til din livsstil. Om du er musiker, dedikeret motorcyklist eller noget helt tredje, så kan din hverdag måske indeholde mange høje og skadelige lyde, der nemt kan undgås. Vores høreværn er tilpasset alle situationer, så du kan altid finde det høreværn du har brug for.