
Opskrift: Protein-rige mini pizzaer
Udgivet d.
Trænger madpakken til et pift?
Protein mætter godt og længe – men det kan være en udfordring at få nok i madpakken. Prøv disse mini-pizzaer, som er baseret på havregryn, hytteost og æg fremfor mel – så får du både protein og kostfibre i en mundfuld. De er nemme at bage, og så er de et kæmpe hit for både store og små, når madpakken åbnes. Kombiner med gullerodsstænger og årstidens frugt, så proteinerne får godt selskab i maven.
Opskrift
Ingredienser
- 5 dl havregryn
- 4 æg
- 250 g hytteost
- 1 tsk bagepulver
- Lidt salt & peber
- Pizzasauce
- Revet ost
- Skinke eller anden topping
Alle ingredienser finder du nemt i vores Netto på Store Torv. Ønsker du at gå helt kød-fri, kan du udskifte skinken med tynde skiver courgette og champion.
Sådan gør du
- Blend havregryn, æg, hytteost, bagepulver, salt og peber til en jævn dej.
- Form små bunde på en bageplade med bagepapir.
- Smør pizzasauce på og top med ost og fyld.
- Bag ved 200° i 20–25 min, til de er sprøde og gyldne.
God fornøjelse ❤️