Mini-pizzaer på et skærebræt på en rød bordplade

Opskrift: Protein-rige mini pizzaer

Udgivet d.

Trænger madpakken til et pift?

Protein mætter godt og længe – men det kan være en udfordring at få nok i madpakken. Prøv disse mini-pizzaer, som er baseret på havregryn, hytteost og æg fremfor mel – så får du både protein og kostfibre i en mundfuld. De er nemme at bage, og så er de et kæmpe hit for både store og små, når madpakken åbnes. Kombiner med gullerodsstænger og årstidens frugt, så proteinerne får godt selskab i maven.


Opskrift

Ingredienser

  • 5 dl havregryn
  • 4 æg
  • 250 g hytteost
  • 1 tsk bagepulver
  • Lidt salt & peber
  • Pizzasauce
  • Revet ost
  • Skinke eller anden topping

Alle ingredienser finder du nemt i vores Netto på Store Torv. Ønsker du at gå helt kød-fri, kan du udskifte skinken med tynde skiver courgette og champion.


Sådan gør du

  1. Blend havregryn, æg, hytteost, bagepulver, salt og peber til en jævn dej.
  2. Form små bunde på en bageplade med bagepapir.
  3. Smør pizzasauce på og top med ost og fyld.
  4. Bag ved 200° i 20–25 min, til de er sprøde og gyldne.


God fornøjelse ❤️