
Opskrift: Hjemmelavet koldskål
Udgivet d.
Nem og lækker sommerklassiker
Koldskål er noget af det bedste ved dansk sommer!
Og bruger du 15 min. på at røre den selv, bliver den kun endnu bedre.
Den her version er super enkel, men smager som noget, mormor kunne finde på at servere i haven. Perfekt som dessert, eftermiddagssnack eller når du bare har brug for noget koldt og godt. Server med knasende kammerjunker og sæsonens friske bær.
Opskrift
Ingredienser
– 2 æggeblommer
– 3 spsk. sukker
– Korn fra ½ vaniljestang
– 2 spsk. friskpresset citronsaft
– ½ liter kærnemælk
– ½ liter tykmælk
Alle ingredienser, kammerjunker og sæsonens lækre jordbær til topping finder du i vores Netto og Rema 1000 på Store Torv.
Sådan gør du
– Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn godt sammen, til det er lyst og luftigt.
– Rør citronsaft, kærnemælk og tykmælk i
– Stil det hele på køl, til det er iskoldt.
– Smag til, og servér med smørbagte kammerjunkere eller nyd den gode smag, helt som den er.
Tip
– Prøv at toppe med jordbær og lidt mynte for et ekstra friskt sommerpift
God fornøjelse 💙