Hånd med lyserøde negle der tager om en citrondessert

Dessert: Creamy Lemon Heaven

Udgivet d.

Nem dessert som smelter på tungen og ligner en million


Her får du en super nem og lækker dessert, som du kan lave året rundt, når du har lyst til at afrunde et middagsselskab med noget helt særligt, som både ser smukt ud og smager fantastisk.

Bare husk at citronerne skal være økologiske, da du skal bruge skallen 🍋

Find opskriften under videoen.


Opskrift

Ingredienser

– 4 øko citroner
– 30 g øko citronsaft
– revet citronskal fra 1-2 øko citroner
– 1 tsk vaniljesukker
– 75 g sukker
– 200 ml piskefløde

Alt kan du finde i vores fantastiske Netto


Sådan gør du

– Halver citronerne på den lange led og tøm dem for frugtkød med en ske. Skallerne skal bruges om skåle

– Kom fløde, sukker, citronskal i en gryde og varm op ved middel varme

– Lad det simre i 3-4 minutter uden at koge. Mens du rører rundt vil massen begynde at tykne

– Tag gryden af varmen og rør citronsaft og vaniljesukker i – så tykner den lidt mere

– Hæld cremen i de tomme citronskaller og sæt dem i køleskabet i 1-2 timer, til de har sat sig

Resultatet? En syrlig-sød, cremet dessert som den perfekte afslutning på et dejlig middag.

God fornøjelse 💛