Vi støtter op om vores lokalsamfund

Sammen med 14 andre byer er Hvidovre med i en ny Køb Lokal Kampagne, der har fokus på at bibeholde et levende lokalsamfund – og det støtter vi selvfølgelig op om i Hvidovre C.

Conorakrisen har ramt de danske butikker hårdt. Derfor er Hvidovre, sammen med 14 andre byer rundt om i Danmark, gået med i kampagnen Køb Lokalt. Kampagnens mål er at få byens borgere ned i de lokale butikker, så vi kan få gang i dem igen efter flere måneder uden kunder. 

Det støtter vi selvfølgelig op om her i Hvidovre C, hvor vi, sammen med Hvidovre Kommune og mange lokale butikker, er blevet en del af kampagnen i vores by. Vi vil nemlig gerne gøre en forskel for at sikre, at vi bibeholder et levede og dynamisk lokalsamfund fyldt med gode, lokale butikker og masser af liv.   

 

Køb lokalt hele sommeren
Idéen til kampagnen er udviklet af Marketsquare, støttet af MobilePay, De Lokale Ugeaviser og BIDdanmark og skabt i tæt samarbejde med byerne og de lokale handelsstandsforeninger. Lige nu kører kampagnen i 14 byer samt i 157 Min Købmand-butikker i hele landet. 

Køb Lokalt er udviklet for at skabe en årlig tilbagevendende ’Sæt pris på din by – Køb Lokalt’-dag. Men da det ikke er muligt at afholde en Køb-Lokalt-dag her i denne sommer, har kampagnen i stedet for fokus på at hylde de lokale butikker gennem hele sommeren. Som kulmination vil alle i kampagnen holde en kæmpe Køb-Lokal-festdag i september. 

Læs mere om initiativet her!