Din guide til et sporty efterår – med succes

Uanset om du er til fitness, løb eller yoga, så skal efteråret ikke holde dig tilbage fra at dyrke din yndlingssportsgren. Tværtimod. Det er faktisk ekstra godt at holde sig fysisk aktiv i de kolde måneder, da det både får dig op af sofaen og hjælper med at frigive glade endorfiner i hjernen. Som en ekstra lille bonus får det dig også til at stå knivskarpt til vinterens kommende fester.

Vi har samlet det bedste træningstøj og tilbehør til fitness, løb og yoga, så du kan få et sporty efterår.

 

Fitness
Fitness er en oplagt sportsgren at dyrke om vinteren, da det foregår indendørs. Det betyder, at du slipper for regn og slud, så der er derfor ingen undskyldning for at blive derhjemme. Hvis du stadig har lidt svært ved at komme ud ad døren, så kan et flot outfit være en god motivationsfaktor. Find et velsiddende sæt, som du rent faktisk har lyst til at have på – så skal fitnessglæden nok komme af sig selv.

1. Fitnessmedlemskab i Hvidovre C, FITNESS WORLD, fra 269 kr. pr. måned.
2. Træningstop, Nike, SPORTMASTER, 250 kr.
3. Tights, Nike, SPORTMASTER, 400 kr.
4. Proteinbar, Bodylab, MATAS, 14,95 kr.

 

Løb
I regn og slud skal løbeskoene ud! Med den rette påklædning bliver efterårsløb til en ren fornøjelse. Det giver dig masser frisk luft, ny energi og mulighed for at se naturen forvandle sig til et efterårseventyr. Find et par løbesko, der passer til din løbestil, så du ikke overbelaster leddene. Investér i en lun løbejakke, et par vintertights og en pakke Compete – så er klar og parat til løbestart.

1. Sportssåler, Scholl, MATAS, 179,95 kr.
2. Vabelplaster, Compete, HVIDOVRE STATIONSAPOTEK, 73,80 kr.
3. Løbejakke, Master, SPORTMASTER, 600 kr.
4. Løbesko, Asics, SPORTMASTER, 1.500 kr.

 

Yoga
Kom i zen med yoga i dette efterår. Hvis du ikke allerede er en inkarneret ‘yogi’, så er det tid til at give dig i kast med træningsformen. Yoga er både sundt for kroppen og for sindet, da det styrker musklerne, smidiggør leddene og giver ro i hovedet. Yoga er oplagt til den kolde tid, da du selv bestemmer, om du vil dyrke det i et yogastudie, i et fitness center eller hjemme i stuen. Namaste.

1. Yoga tights, H&M, 199 kr.
2. Yogamåtte fra Casal, SPORTMASTER, 400 kr.
3. Sports-bh fra Nike, SPORTMASTER, 300 kr.
4. Drikkedunk fra Cook & Baker, IMERCO, 79,95 kr.