Valentinsgaver til hende

Valentinsdag, årets mest romantiske dag, er kommet til Danmark. Måske fejrer du den allerede med en sød gave til din kæreste? Eller måske skal du starte netop i år, hvor verden på ingen måde er som den plejer, og rigtig mange har fået vendt op og ned på den hverdag, de kender!

Uanset hvilken grund, så vil din kæreste eller kone helt sikkert sætte pris på en betænksom gave på den romantiske dag. Men hvad skal du finde på at give? Det kommer vi med et par bud på her, hvor du finder inspiration til søde valentinsgaver, uanset om du er ude i god tid eller leder efter en last minute-gave.

Udvalgte butikker holder nemlig stadig åbent, og du kan derfor fortsat handle hos blandt andet Matas og vores spisesteder. Se hele listen over åbne butikker her.

Hvis du er i god tid…

Så vælg de klassiske, romantiske valentinsgaver. Gå på opdagelse i din kærestes eller kones skønhedsprodukter, og find ud af, hvad hun kan lide. Er hun for eksempel til den friske, klassiske parfume, eller må den gerne være lidt mere udfordrende? Det kan også være, at hun bare elsker en lækker bodylotion eller en god olie til kroppen. Uanset hvad du finder frem til på beauty-hylden, så lad dig inspirere her:

1. Dagcreme, Filorga, MATAS, 429,95 kr.
2. Parfume "My Way", Giorgio Armani, MATAS, 50 ml. for 669,95 kr.
3. Bodyoil, My Moments, MATAS, 159,95 kr.
4. Bodylotion, Biotherm, NORMAL, 129 kr.
5. Duft "Green Tea", Elizabeth Arden, NORMAL, 129 kr.
6. Neglelak, Nail Kind, NORMAL, 36 kr. 

Gode last minute-gaver

Er du en af dem, der er ude i mindre god tid? Frygt ej! Der er stadig masser af gode muligheder for at forkæle kvinden i dit liv på valentinsdag. En romantisk middag hjemme går man nemlig aldrig galt med. Tag pænt tøj på, dæk bordet flot og tænd stearinlys. Det skaber en hyggelig stemning, og gør aftenen til noget særligt, nu når I ikke kan gå ud at spise.

Køb lækker take away med hjem fra f.eks. Oishi Sushi, og server maden med en god flaske hvidvin eller en lækker drink. Du kan også imponere din kæreste med hjemmelavet middag for to. Tag forbi Morten Slagter og find lækkert kød og tilbehør. Her kan du også få et par tips til, hvordan du tilbereder maden på bedste vis. Et voilá – så har du en romantisk valentinsgave på nul komma fem.