Tag hul på foråret med friske lækkerier

Tag en pause fra din shopping med friskt smørrebrød og en læskende drik i solen, eller kom forbi, og snup en frisksmurt sandwich med på din picnic ved åen eller i parken. I Hvidovre C er der forårsmad til hver en smag.

 

Ren smag af sommer

Tag din frokost i det fri til næste niveau, og prøv friskrullede rispapirruller med sprøde grøntsager fra Oishi Sushi. Du kan vælge mellem et hav af varianter - for eksempel med tempurastegte rejer eller lækker, frisk laks.

Rispapirruller, OISHI SUSHI, 8 stk. 60 kr.

 

Nyd frokosten i solen

Trænger du og familien til en pause udenfor, kan du på Café A nyde din frokost i den friske luft i ro og mag. Prøv for eksempel de lækre bowls med enten laks eller kylling, eller sæt tænderne i den saftige signatur burger med grillet bøf og cheddar.

Café A burger, CAFÈ A, til frokost, 89 kr., til aften, 119 kr.

 

Mad til forårets selskaber

Skal du sætte gang i forårets selskaber på en nem og lækker måde, kan du hos Morten Slagter bestille mad ud af huset – alt fra frokostanretninger og pølsebord til buffeter og forestående grillaftener med kød af dansk frilandskvæg. Skal det være simpelt, kan du altid komme forbi og få dig en frisksmurt sandwich lige som du vil have den.

Frokostanretning ud af huset, MORTEN SLAGTER, 155 kr. Pr. person.

 

Klassisk sommerfrokost

Der er intet som en god klassiker til at stille sulten. Hos Café Cappucino er der hver dag frisksmurt smørrebrød – for eksempel en cremet hønsesalat med sprød bacon eller en varm rødspættefilet. Skal du forkæle dine familie eller venner derhjemme, kan de også bestilles ud af huset

Smørrebrød, CAFÈ CAPPUCINO, 2 stk. 99 kr., 3 stk. 119 kr.

 

Salater og kebab lige til solen

Skal du ud under åben himmel og nyde forårssolen, vil en frisk salat eller sandwich være godt selskab. Fra den 8. Maj kan du hos SMK’s Place blande din helt egen, sprøde salat. Fra midten af maj måned, kan du vælge en smagfuld kebab hos SMK Kebab med hele 15 valgmuligheder for friskt og sprødt tilbehør.

Bland-selv salater, SMK’S PLACE & SMK KEBAB, 49 kr.

 

Husk, at du i henhold til de gældende corona-restriktioner skal booke bord minimum en halv time inden ankomst, hvis du skal spise indenfor, hvor du også skal fremvise et gyldigt coronapas.