Husk Mors dag

Mors dag venter lige om hjørnet, hvilket er den perfekte anledning til at forkæle netop hende, som du holder af. 

Hvorfor fejrer vi Mors dag? Det var en amerikansk kvinde, der i 1907 fik ideen om en særlig dag til ære for alle mødre og deres store arbejde. Mors dag er ikke lige så højtidelig i dag, og er mere hygge-kærlig og uformel. Måske er det netop derfor, at Mors dag-traditionen lever videre i bedste velgående. I Danmark har vi fejret Mors dag siden 1929, og dagen fejres altid den anden søndag i maj.

At finde den perfekte Mors dag gave kan være svært. Mors dag er jo trods alt en perfekt anledning til vil vise, hvor meget man værdsætter hende. Husk, at ligegyldigt hvilken gave du vælger til Mors dag, vil hun med garanti elske den, fordi den kommer fra netop dig.

Måske skal din mor have en hyggelig overraskelse? Måske skal hun have en vase til forårets blomster, eller måske skal hun have noget lidt ekstra netop i år? Vi har herunder samlet inspiration til, hvordan du kan markere Mors dag og forkæle hende.

Den hyggelige

Forkæl din mor med f.eks. hendes yndlingsvin eller netop den chokolade, som hun allerbedst kan li’. Det er en god og meget personlig måde at vise din mor, hvor meget hun betyder for dig. Synes du at et særligt krus kun til din mor kunne være sjovt, vil den type gave også gå rent ind.

1. Duftlys, HUMØRSHOPPEN, 89,95 kr.
2. Hvidvin, Sol Pierreux, Chablis, REMA 1000, 99 kr.
3. Flødeboller, Spangsberg, NETTO, 6 stk. 27,95 kr.
4. Kop, HUMØRSHOPPEN, 69,95 kr.

 

Den sikre

De fleste mødre elsker at få blomster, så hvad med at give hende en ny vase? Så har du mulighed for et par gange i løbet af året at fylde netop den vase med friske, smukke blomster. Du kan også overraske din mor med noget, du ved at hun måske ikke giver sig selv så ofte – f.eks. en lækker creme eller en fin, ny kjole eller en ny, lækker duft.

1. Vase, 25,5 cm, Holmegaard, IMERCO, 599,95 kr.
2. Body lotion, ’Nutrix Royal Body’, Lancôme, NORMAL, 400 ml, 169 kr.
3. Eau de toilette, ’Flora’, Gucci, MATAS, 50 ml, 659,95 kr.
4. Kjole, VERO MODA, 349,95 kr.

 

Den geniale

Du kunne også overveje at starte en Mors dags tradition, f.eks. at give hende en ny del til netop hendes favorit stel, et fint smykke eller noget andet, du ved hun samler på eller holder meget af. Det geniale ved den løsning er også, at du aldrig vil være i tvivl om, hvad du skal give din mor i Mors dags gave fremover.

1. Kjole, H&M, 249 kr.
2. Skål, 18 cm, Royal Copenhagen, IMERCO, 889,95 kr.
3. Ring, Joanli Nor, FACETTEN, 500 kr.
4. Rosé, ’11 Minutes Rose’, Pasque, REMA 1000, 75 kr.

 

Psst… Udover en lille overraskelse, noget særligt eller en fin gave, så husk at giv din mor et kort, hvor der stå netop hvad hun betyder for dig. Glædelig Mors dag.