Husk Fars dag

Fars dag er lige om hjørnet, så hvis din far også skal have at vide, at han er den bedste, så er det netop denne dag, du skal fortælle ham det. 

Ligesom vi fejrer Mors dag, så fejrer vi selvfølgelig også Fars dag. Traditionen omkring Fars dag stammer fra USA. I 1910 startede en amerikansk kvinde traditionen, fordi hun ville hylde sin far. Han var nemlig alene med seks børn, og forsøgte at gøre det så godt han kunne. Oprindeligt ville kvinden kun have dagen indført lokalt, men resten af landet, og senere resten af verden, kom hurtigt med på idéen om en dag, hvor fædrene hyldes.

Dagen er derfor den oplagte mulighed for at fortælle din far, hvor meget du holder af ham. Men det kan være lidt svært, at finde den perfekte gave til Fars dag – for hvad skal man egentlig finde på til manden, der har alt? Det hjælper vi dig med her, hvor vi har samlet gode gaveidéer til Fars dag. 

Uanset hvad du vælger, så vil din far med garanti blive glad for gaven, fordi den kommer fra dig. 

Til den madelskende far 

Hvis din far elsker at lave mad og drikke god vin til, så er der flere forskellige ting, han ville blive glad for. Giv ham for eksempel en picnic-grill, en god flaske rødvin eller en kogebog med nye, spændende opskrifter han kan kaste sig over. Og så kan du jo meget passende invitere dig selv på middag.

1. Picnicgrill, Bodum, IMERCO, 899,95 kr.
2. Krus, HUMØRSHOPPEN, 69,95 kr.
3. Bog af Karsten Tanggaard, 'Sous Vide', IMERCO, 399,95 kr.
4. Rødvin, NETTO, 85 kr.

Til faren, der elsker bløde pakker 

Hvis din far elsker at få tøj i gave, fordi han på den måde slipper for selv at tage stilling til, hvad der er smart, så er det perfekt at give ham noget tøj. Det kan også være, at han går op i mode, og interesserer sig for, hvad der er smart, og i det tilfælde vil en blød pakke helt sikkert også falde i god jord. 

1. Skjorte, Sons & Only, BRDR. SIMONSEN, 150 kr.
2. Shorts, Indicode Jeans, BRDR. SIMONSEN, 250 kr.
3. Polo, U.S Polo Assn., BRDR. SIMONSEN , 250 kr.
4. Joggingbukser, U.S. Polo Assn., BRDR. SIMONSEN, 300 kr.

Til den detaljebevidste far

Det er de små ting, der gør forskellen. Og har du en far, der er enig i det, så vil han elske at modtage en gave, der understreger dette. Det er altid en god idé, at gå efter en klassisk parfume eller en deodorant. Et par smarte sneakers eller et par solbriller er helt sikkert også noget, der vil sætte prikken over i’et. Skal det være helt særligt, så gå efter en stilsikker kuglepen fra en af de store designere. 

1. Deodorant, Lacoste, NORMAL, 75 ml, 97 kr.
2. Kuglepen, Hugo Boss, FACETTEN, 640 kr.
3. Solbriller, Persol, THIELE, 2.498 kr.
4. Sneakers, Lacoste, SPORTMASTER, 1.000 kr.
5. Eau de parfum, YSL, MATAS, 100 ml, 749,95 kr.

Husk også at skrive et betænksomt kort til din far, hvor du fortæller ham, hvorfor han er en god far. Glædelig Fars dag!