Download vores nye APP

Kom i Hvidovre C – og støt byens klubber og foreninger
Shop lokalt og støt lokalt. Nu kan du handle dagligvarer og shoppe nyt til garderoben samtidig med, at du støtter de lokale klubber i Hvidovre. Vores app har også masser af tilbud og fordele for dig, der handler i Hvidovre C.

Hvidovre C sætter endnu en gang en tyk streg under, at det er dit lokale shoppingcenter. Derfor kan du nu være med til at sikre op til 20.000 støttekroner til din lokale klub alene ved at besøge centret!
Hver måned resten af 2020 udvælger Hvidovre C nemlig tre klubber eller foreninger, som får hver deres andel af månedens 20.000 kroner. Hvor meget hver klub får, afhænger helt af dig…

Det er ganske simpelt:
Med Hvidovre C’s nye app i hånden får du 10 points, hver gang du kommer i centret. De points kan du så bruge til at stemme på en af de tre klubber, som Hvidovre C har udvalgt.
Når måneden er omme, bliver de 20.000 kroner fordelt på de tre udvalgte klubber i samme forhold som pointene. Og næste måned er der så tre nye klubber, der dyster om en dejlig pose med støttekroner.
Hvis du vil støtte din lokale klub, skal du altså bare hente app’en på din mobil, besøge Hvidovre C og så give dine points til klubben i app’en. Det er muligt at stemme én gang om dagen.
Lokale Hvidovre-klubber kan søge om at deltage ved at sende en mail til Hvidovre C’s marketingchef Anne Meedon (anm@deas.dk) med oplysninger om klubben, og hvad de drømmer om at bruge pengene til.

Hvidovre C’s app kan downloades gratis i App Store eller Google Play Store:

Download appen i App Store

Download appen i Google Play