Morten Slagter

Åbningstider

Ingen tilgængelige

Morten Slagter bør være byens foretrukne slagterg. Besøg slagteren i Hvidovre C, og se det store udvalg af lækkert kød af høj kvalitet og blev inspireret til at at prøve nye retter derhjemme. Slagteren sørger for, at der hele tiden kommer nye velsmagende menuer og produkter. Så kig forbi slagteren og få en snak med det dygtige personale.

Fredagsmenuer fra Morten Slagter

Hos Morten slagter er der hver fredag en lækker fredagsmenu, som du hurtigt kan tage med hjem. Så kommer du sent hjem, eller er der ikke lige tid til at skabe den store fredagsmenu til familie og venner, så hjælper slagteren dig gerne med en lækker menu, så du kommer rigtig godt i gang med weekenden. Fredagsmenuerne er en blanding af klassiske danske retter og mere nye, nordiske retter. Kig forbi og lad os forkæle dig næste fredag.

Opskrifter fra Morten Slagter

Hvis du hellere selv vil kaste dig ud i madlavning, men mangler lidt inspiration i både hverdag og weekend, så besøg Morten Slagters opskriftsunivers og bliv inspireret til at eksperimentere med nye retter. I opskriftsuniverset finder du både opskrifter på simremad, grillopskrifter, julestege og opskrifter med forskelligt kød. Du kan nemt downloade opskrifterne og printe dem, så du kan lave opskriften tæt på, når du tryller i køkkenet.

Kom med i TV-køkkenet

Hvis du ikke helt synes opskriften er nok, så tager Morten Slagter og hans dygtige personale dig også gerne med i TV-køkkenet, hvor du kan se, hvor forskellige retter bliver tilberedt. Det giver muligheden for at se alle slagterens hemmelige tricks, som du derefter kan afprøve hjemme i eget køkken.

Besøg Morten Slagter i Hvidovre C

Det er noget særligt at besøge sin lokale slagter - den personlige betjening og lækre udvalg af forskellige kødprodukter. Har du endnu ikke besøgt Morten Slagter i Hvidovre C, så håber vi, du kigger forbi inden længe.