Imerco

Åbningstider

Ingen tilgængelige

IMERCO i Hvidovre C har billigt køkkengrej til hjemmet

Står du og mangler noget til køkkenet, der kan gøre dit liv nemmere, eller mangler du ting til at dekorere enten dit spisebord eller resten af dit hjem med? Så er IMERCO stedet for dig. Som Danmarks største isenkramkæde har vi det største og bedste udvalg af billigt køkkengrej samt andre gode ting til hjemmet - heriblandt nogle brands, der er unikke for IMERCO, så kom forbi og se om der er noget, du mangler.

Billigt køkkengrej i Hvidovre C

Hos IMERCO gør vi en dyd ud af at have alt det på lager, der er behov for i dit køkken. Vi vil altid være din foretrukne isenkrambutik. Derfor har vi et velassorteret udvalg af billigt køkkengrej, hvor du finder stort set alt det, der skal bruges i et køkken. Hvad enten du mangler knive, køkkenmaskiner, gryder og pander eller noget helt andet, så kan du finde det hos os. Når du køber billigt køkkengrej hos IMERCO, er du samtidig garanteret varer af den højeste kvalitet fra kendte mærker såsom SMEG, BODUM og Kitchenaid. Selvom priserne er yderst fordelagtige, så følger kvaliteten stadigvæk med, og du får den bedste kvalitet til de billigste priser hos os.

Alt til bord og bolig hos IMERCO

Udover billigt køkkengrej har IMERCO også et stort udvalg af alt, hvad du behøver til en smuk borddækning. Hos os finder du alt fra stel, bestik og glas til bar grej og ting til vinreolen. Det hele er fra de bedste mærker, så du altid kommer hjem fra IMERCO med kvalitetsvarer. Vores mærker tæller blandt andet Royal Copenhagen, Pillivuyt og Georg Jensen. 

Derudover er der mulighed for at finde en masse andet af det, du skal bruge til dit hjem, både i form af dekorative og praktiske ting. Du kan blandt andet finde figurer fra Kay Bojesen, Hoptimister og Georg Jensen-figurer til at pynte hjemmet med. Står du og skal flytte eller har du måske kastet dig ud i et nyt indretningsprojekt? Så kom forbi IMERCO, hvor vi har et godt udvalg af lamper og tekstiler såsom tæpper og gardiner. Vi har også billigt køkkengrej, så du kan erhverve dig gode ting til køkkenet til udsalgspriser. 

Når du er på shoppetur i Hvidovre C, kan du med fordel holde en velfortjent kaffepause på en af Hvidovre Cs cafeer. Her kan du hvile benene og få lidt fornyet energi til din videre tur rundt i centret. Download vores app og tjek ind hver gang du træder ind i centret. Så sparer du point op, som du kan bruge på gode præmier i app’en.