Imerco

Åbningstider

Ingen tilgængelige

IMERCO i Hvidovre C har alt til dit køkken og dit hjem

Står du og mangler noget i køkkenet, der kunne gøre dit liv nemmere, eller mangler du noget til at dekorere enten dit spisebord eller resten af dit hjem? Så er IMERCO stedet for dig. Som Danmarks største isenkramkæde har IMERCO det største udvalg i landet af alt det du skal bruge til køkken og bord, samt nogle ekstra ting til resten af hjemmet - heriblandt nogle brands, der er unikke for IMERCO, så kom forbi og se om der er noget du mangler.

Køkkengrej i Hvidovre C

Hos IMERCO vil vi meget gerne have alt det der er behov for i dit køkken, så vi altid er din foretrukne isenkrambutik. Derfor har vi et meget velassorteret udvalg af produkter, der kunne mangle i dit køkken. Hvad enten du mangler knive, køkkenmaskiner eller noget tredje, så har vi det nok. Køkkengrejet er af højeste kvalitet fra kendte mærker såsom SMEG, BODUM og Kitchen Aid.

Alt til bord og bolig i Hvidovre C

Udover køkkengrej har IMERCO også et meget stort udvalg af ting til borddækning - der er i dette udvalg alt fra stel, bestik og glas til ting til barskabet og vinreolen. Det hele er fra de bedste mærker, så du altid kommer fra IMERCO med kvalitetsvarer. Nogle eksempler kunne være Royal Copenhagen, Pillivuyt og Georg Jensen. Derudover er der også mulighed for at finde det du skal bruge til resten af det hjem af både dekorative såvel som praktiske ting. Du kan, blandt andet, finde figurer fra Kay Bojesen, Hoptimister og Georg Jensen-figurer her til at pynte dit hjem. Af de praktiske ting er der både tekstiler, lamper og meget mere.