Humørshoppen

Åbningstider

Ingen tilgængelige

HUMØRSHOPPEN

 

Kostumer, spas og løjer i Hvidovre C

Humørshoppen er en af de butikker hvor man altid finder noget, som man ikke vidste man havde brug for, og man kan bruge timevis på at kigge på de utallige sjove genstande man kan købe der.
Humørshoppen er nemlig en butik, der specialiserer sig i alt fra kostumer til både fastelavn, fester og halloween til spøg og skæmt af alle kalibre. Så uanset om du vil klæde dig ud som som pirat eller vampyr, orkestrere practical jokes eller finde en usædvanlig gave til børn såvel som voksne, så er Humørshoppen som sendt fra himlen!

Gaver med navn hos Humørshoppen i Hvidovre C

Nogle gange kan der være behov for at give en gave, der er som skræddersyet til den, der skal modtage den. Uanset om det er en lille lovprisning, et navn eller et motto, så kan det betyde meget, at have fået det på skrift - og især på noget man bruger og ser hver dag.
Humørshoppen gør det meget nemmere for dig at give så personlig en gave. Her tilbydes der nemlig en række produkter, der er idéelle som personlige gaver. Et godt eksempel på en sådan gave kunne være en kaffekop - noget man ser hver dag, så teksten kan gøre en glad, og man kan nyde gaven - og kaffen - til sit fuldeste!
Smut forbi Humørshoppen og find ud af hvad der er af personlige gaver, så næste fødselsdags- eller julegave virkelig bliver en overraskelse!

Gaverne til dem, der har alt hos Humørshoppen

Nogle gange kan det være svært at finde en gave - og nogle gange ved folk ikke engang hvad de ønsker sig! Her kan Humørshoppen uden tvivl komme til undsætning. Med en meget stor samling af nærmest alt man kan forestille sig er der uden tvivl noget som man ville blive glad for. Uanset om det er legetøj, udstyr til hjemmebaren, bamser eller E-cigaretter, så kan du finde dét og meget, meget mere hos Humørshoppen i Hvidovre C.