H&M

Åbningstider

Ingen tilgængelige

Stort udvalg af modetøj til en overkommelig pris i Hvidovre C

H&M har et meget stort udvalg, der hele tiden tilpasses sæsonen, af moderigtigt tøj. Og det er alt sammen til en pris, der ikke er for høj. Om du skal bruge tøj til ham eller hende, børn eller voksne eller bare accessories, så har H&M alt det du nu engang skal bruge. Kom og se det store udvalg nu.

Dametøj fra H&M i Hvidovre C

Hos H&M bestræber vi os altid på at have alt det folk har brug for - derfor er udvalget altid ganske uudtømmeligt. Om du skal bruge trøjer og jeans til hverdagen, kjoler til de festlige begivenheder, der er i dit liv, jakker, så du er pakket ind til vinteren eller bikinier til sommeren. Der er også et udvalg af graviditetstøj til dem, der venter små. Det hele kan findes i H&M, så kom forbi og se om der ikke er noget, der passer til lige præcis din stil og dit look.

Herretøj fra H&M i Hvidovre C

H&M tilbyder altid en velassorteret butik, der er helt med på samtidens modetendenser. Hvis du skal bruge tøj til herrer, så er der alt du kunne drømme om i H&M - og det er alt sammen til en god pris. Skal du bruge vinterens tøj, det du mangler i hverdagen eller noget til pænt brug, så kan det hele findes i H&M - her har vi nemlig alt fra badebukser til rullekraver. Kom og se om der er noget du ikke vidste du manglede i din garderobe.

H&M Conscious - til dem, der tænker på miljøet

Hvis klima og miljø ligger dig på sinde, så går du ikke forgæves i H&M. Her har vi nemlig initiativet Conscious, der er en linje af tøj, der fokuserer på at være så bæredygtigt som muligt. Så hvis du ønsker at være moderigtig uden at have dårlig samvittighed, så kom forbi H&M og tag et kig på vores omfattende Conscious-linje.