Fitness World

Åbningstider

Ingen tilgængelige

FITNESS WORLD i Hvidovre C

Hos Fitness World mener vi at alle har ret til et sundt og aktivt liv. Derfor har vi lavet et center, der skal være så åbent som overhovedet muligt for alle - uanset om du træner hver dag eller blot nogle gange om ugen, eller om det er for at smide de ekstra kilo eller for at blive pumpet. Her er alle velkomne, og alle skal jo starte et sted. Med et månedligt abonnement får du ikke alene adgang til Fitness World i Hvidovre C, men i hele Danmark, så du altid nemt kan komme til at træne, uanset hvor du befinder dig. Fitness World tilbyder mange måder at træne på: Du kan styrketræne med de mange maskiner og vægte, der er til rådighed, du kan lave konditionstræning eller gå til holdtræning, der omfatter mange forskellige områder.

FITNESS WORLD vil altid være opdateret med maskiner

For at give dig den bedste træningsoplevelse stræber vi altid efter at have de bedste ting til træningen. Derfor har vi et stort udvalg af forskellige maskiner, så du kan træne netop det du vil - uanset om det er kardio eller styrke. Vi tilbyder også et stort udvalg af vægte af forskellig art, igen, så du kan få præcis den træning du ønsker for dig og din krop. Du skal ikke være bange for, at vi ikke har det du skal bruge i Fitness World.

Holdtræning i Fitness World

Når du melder dig ind i Fitness World får du ikke alene adgang til træningsmaskiner og vægte, men også muligheden for at være med til mange forskellige slags holdtræning. Præcis hvad der er varierer fra center til center, men discipliner såsom yoga, pilates, spinning og styrketræningsprogrammer er meget normale. Tjek planen i Fitness World i Hvidovre C for at se, præcis hvad du kan træne sammen med andre - og hvem ved måske kan du også dyrke et venskab op med dem, der træner sammen med dig.