Cap Woman

Cap Woman åbnede i Hvidovre C i 2002, og har i dag både en stor tøj- og skoafdeling, der henvender sig til den mere modne kvinde, som ønsker et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til fair priser. De sætter en ære i, at du føler dig både smart og tilpas i det tøj, du har på. Og det er ikke din alder, der bestemmer, om du er smart. Hos Cap woman finder de den stil, der passer til dig - sæson efter sæson. Besøg Cap Woman i Hvidovre C og lad dem klæde dig på til næste sæson.

Cap woman har modetøj til dig

Hos Cap Woman bestræber de sig på at have et udvalg, der både afspejler tidens tendenser, men som også er opbygget af modeller, der kan bruges sæson efter sæson. Kig forbi butikken og lad deres søde personale, hjælpe og vejlede dig, så I sammen finder det helt rigtige til netop dig. Butikken er særligt stolte af deres store bukseudvalg og sætter en ære i at finde netop den buksemodel, der passer dig!

Bukser der passer til dig

Butikken er særligt stolte af deres store bukseudvalg og sætter en ære i at finde netop den buksemodel, der passer dig! Alle ved, det kan være svært at finde bukser, der sidder perfekt. Hos Cap woman har de gjort det til deres speciale at hjælpe dig med at finde de helt rigtige bukser - uanset om det skal være dine nye yndlingsjeans eller et par pænere bukser til festlige lejligheder. Besøg Cap woman i Hvidovre C, så hjælper de dig med at finde det næste par bukser.

Kendte mærker hos Cap Woman

Hos Cap Woman har de udelukkende mærker af god kvalitet. Du finder mærker som Ecco, Gabor, Tamaris, Brandtex, Gerry Weber, Pont Neuf og mange flere. Så uanset om du er på jagt efter tøj, sko eller undertøj, så kan du få hjælp i Cap Woman. Kig forbi og køb lidt nyt til garderoben med hjem.

Tlf: 44 83 10 09